Wandel vakantie Limburg

Welkom, in deze moeilijke corona tijd, waarbij Nederland in een lock down is en nog maar weinig mogelijkheden geeft om er op uit te gaan, willen wij onze B&B beschikbaar stellen voor looptochten zoals het Pieterpad.

Alle onze kamers hebben twee 1 persoonsbedden, een zithoek een eigen douche en toilet. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de stad. De kamer biedt ook extra’s zoals een elektrische open haard, voorzien van beddengoed, handdoeken enz. TV en gratis WiFi .Tevens bevind zich aan de achterzijde op de 2e verdieping een terras waar roken toegestaan is.

De Bed & Breakfast ligt op 200 meter van het Centraal Station van Roermond

De Roermondse beleving bevindt zich midden in het levendige centrum van Roermond met allerlei Restaurants en cafés ( die in deze corona tijd afhaal services bieden, welke op de kamers genuttigd kunnen worden)

Wij kunnen u een driedaagse argument corona proef aanbieden.

Dag 1: Etappe 9: Venlo – Swalmen: Het Pieterpad gaat na Venlo over het hoogterras van de Maas. Dit gaat langs de steilrand welke tevens de grens met Duitsland is. Langs een grenscafé met uitzicht over het Maasdal bereik je uiteindelijk het riviertje de Swalm. Hier loop je langs prachtige oeverlanden, graslandjes en kronkelende paden. De natuur is tijdens dit deel van het Pieterpad prachtig! Je hebt de mogelijkheid om de ijsvogel, oeverzwaluw en bever te spotten.

Na dat u deze dag gelopen heeft, halen u op in swalmen en brengen u naar onze B&B in Roermond waar de koffie al klaar staat.

I.v.m. corona kunnen wij zelf geen diner serveren, maar zijn overal in de straat restaurants met afhaal services Grieks, Chinees, Marokkaans enz. en kunt deze nuttigen op de kamer bestek staat klaar.

In onze B&B is de koffie gratis en kunt u ook doorlopend gebruik van maken. Is ook een minibar waar drankjes te verkrijgen zijn.   

Dag 2:Etappe 10: Swalmen – Montfort: Over de Romeinse weg wandel je langs kasteelboerderijen langzaam richting het zuiden. In Sint Odiliënberg zie je aan de kerk hoe Limburg verweven is met het katholieke geloof. Uiteindelijk wandel je door het landschap tot je richting Montfort in natuurgebied het Sweeltje over een oude stuifduinengordel wandelt.

De volgende dag wordt er een ontbijtje afgeleverd voor u kamer deur en een lunch pakket  om de dag weer door te komen. Wij brengen u vervolgens weer Swalmen waar u start met etappe 10.

Bij aankomst in Montfort komen wij u weer ophalen en brengen u weer in roermond waar u de dag weer af kunt sluiten. Ook Roermond kent veel historische gebouwen en is ondanks corona volop verlicht.

Dag 3: Etappe 11: Montfort – Sittard: Richting het zuiden van Limburg wandel je over holle wegen en langs pittoreske dorpjes. Na een stukje Duitsland wandel je langs de Rode Beek en de Geleenbeek. Over de oevers bereik je uiteindelijk het eindpunt Sittard. De historische binnenstad behoort tot de oudste steden van Nederland en herbergt onder andere monumenten, beelden

De volgende dag wordt er weer een ontbijtje afgeleverd voor u kamer deur en een lunch pakket  om de dag weer door te komen. Wij brengen u vervolgens weer na Montfort  waar u start met etappe 11.

Deze driedaagse argument kunnen wij u aanbieden per kamer twee personen incl ontbijt en lunch parket en vervoer services voor € 230,00, dus 115 euro pp voor dit driedaags arrangement  voor meer informatie  0031615905366 ook andere combinaties zijn mogelijk

Of mail info@excitingdreams.nl