Bed en Breakfast

Bed & Breakfast
de Roermondse Beleving

De Roermondse Beleving is gevestigd in het geboortehuis van Roermonds bekenste achitect Pierre Cuypers.

Hij ontwierp in Nederland talrijke gebouwen en kerken waaronder de meest bekende, het Rijksmuseum en het Centraal Station te Amsterdam. Zijn woonhuis en werkruimten is nu het Gemeente museum van Roermond. Pierre Cuypers is geboren op de Hamstraat 20b te Roermond.

Vanaf 1916 was er een hoedenzaak in gevestigd. Vanaf heden zit er behalve een B&B ook een winkeltje met de naam de "Remunjse Belaeving". Hier worden allerlei curiosa tentoon gesteld en verkocht.

Welkom, in deze moeilijke corona tijd, waarbij Nederland in een lock down is en nog maar weinig mogelijkheden geeft om er op uit te gaan, willen wij onze B&B beschikbaar stellen voor looptochten zoals het Pieterpad.

Bed & Breakfast "de Roermondse Beleving" in het Centrum van Roermond ligt op loopafstand naar het designer Outlet Center.

Alle 3 de kamers hebben twee 1 persoons bedden, een zithoek een eigen douche en toilet. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de stad. De kamer biedt ook extra's zoals een elektrische open haard, voorzien van beddengoed, handdoeken enz. TV en gratis WiFi .Tevens bevind zich aan de achterzijde op de 2e verdieping een terras waar roken toegestaan is.

De Bed & Breakfast ligt op 200 meter van het Centraal Station van Roermond

De Roermondse beleving bevindt zich midden in het levendige centrum van Roermond met allerlei Restaurants en cafés. Andere faciliteiten die worden aangeboden bij de accommodatie zijn ontbijt en lunch pakketten.

Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. WiFi is beschikbaar in alle kamers. Deze service is gratis.

Bed en Breakfast de Roermondse Beleving.