Bed en Breakfast

Bed & Breakfast
de Roermondse Beleving

De Roermondse Beleving is gevestigd in het geboortehuis van Roermonds bekenste achitect Pierre Cuypers.

Hij ontwierp in Nederland talrijke gebouwen en kerken waaronder de meest bekende, het Rijksmuseum en het Centraal Station te Amsterdam. Zijn woonhuis en werkruimten is nu het Gemeente museum van Roermond. Pierre Cuypers is geboren op de Hamstraat 20b te Roermond.

Vanaf 1916 was er een hoedenzaak in gevestigd. Vanaf heden zit er behalve een B&B en kunstgalerie op de bovenetage ook een winkeltje met de naam de "Remunjse Belaeving". Hier worden allerlei curiosa tentoon gesteld en verkocht.

Tegenwoordig kan men er ook tijdens de carnaval terecht voor carnavalskleding. De opbrengst komt helemaal ten goede van de Stichting Exciting Dreams, die dromen waarmaakt voor zieke kinderen en hun familie.

Bed & Breakfast "de Roermondse Beleving" in het Centrum van Roermond ligt op loopafstand naar het Outlet Center.

Alle 3 de kamers hebben een zithoek een eigen badkamer die is voorzien van een haardroger, een bad of een douche. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de stad. De kamer biedt ook extra's zoals een open haard, beddengoed en strijkfaciliteiten en gratis WiFi in de gehele accommodatie.

De Bed & Breakfast ligt op 200 meter van het Centraal Station van Roermond

Bij De Roermondse beleving vindt u een eigen Restaurant voor Ontbijt, Lunch of Dinner. Andere faciliteiten die worden aangeboden bij de accommodatie zijn vergaderfaciliteiten en winkels (centrum).

Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. WiFi is beschikbaar in alle kamers. Deze service is gratis.

Bed en Breakfast de Roermondse Beleving.